Projecten

Stichting Innoforte locatie Lorentzhuis

Zorgaward winner Innoforte locatie Lorentzhuis voorzien van een schitterende fotowand in de muziekkamer waar ouderen herinneringen kunnen ophalen met deze ‘Wall of Fame’.

De belevenissen “babykamer”, “keuken”, “kapel”, “hobbykamer”, “treincoupé” en activiteitenruimte voorzien van passende herkenbare en rustgevende geuren.

 

Zie review op homepage!

Harborn

Dit mooie en fijne kantoor van Harborn in Rotterdam hebben wij voorzien van een warme en ontspannen welkomsgeur bij de entree en verzorgen wij de toiletten van een frisse geur. Naast een fijne klant, is Harborn ook een fijne samenwerkingspartner.

Harborn is een digitaal bureau dat strategische groei stimuleert door waardevolle data te verbinden, complexiteit te vereenvoudigen en te focussen op menselijke interactie.

Een schitterend kantoor met fijne mensen dat absoluut de moeite waard is om te bezoeken!

Harborn digital – een digital agency in Nederland

Stichting Innoforte locatie Oosterwolde

In zorginstelling Innoforte locatie Oosterwolde de 4 gangen van alle etages en entree voorzien van een heerlijke frisse en kalmerende geur.

 

Zie review op homepage!

Stichting Innoforte locatie Vreedenhoff Arnhem

In zorginstelling Innoforte locatie Vreedenhoff in Arnhem heeft gekozen voor een geurbeleving op diverse belevenissen zoals een bloemtuin, bosaanzicht en Sonsbeek Park

NS en Alzheimer Nederland

Wat een eer om een mooie bijdrage te hebben geleverd aan dit mooie project van NS en Alzheimer Nederland in de vorm van een ware zeelucht in de Hoofdreiscoupé in Goes bij Zorggroep Ter Weel voor mensen met dementie. Hartelijk dank voor de fijne samenwerking en de mogelijkheid om dit te doen!

 

https://lnkd.in/guWmtY99

Cabrioland

Mooie resultaat gerealiseerd op Cabrioland in Den Haag, al 25 jaar een begrip in cabrio’s in de regio Haaglanden op de Zonweg 30-32. Enkele jaren geleden hebben we al de eerste showroom verzorgd en nu de tweede! Deze showrooms zijn geheel gerenoveerd op de Saturnusweg 49 in Den Haag. Deze schitterende canvasdoeken in combinatie met passende en ontspannende geurbeleving maakt de ambiance in deze mooie showroom helemaal compleet. Absoluut een aanrader om eens langs te gaan!

Cabrioland, hartelijk dank voor het in ons gestelde vertrouwen!

Woonmall Alexandrium

In de maanden november en december zullen wij de ambiance van de schitterende Woonmall Alexandrium aanvullen met een heerlijke, ontspannende, nostalgische kerstgeur.

 

Vanaf januari zullen wij met de seizoenen mee deze schitterende Woonmall Alexandrium voorzien van bijpassende geuren om zo de klantbeleving naar een nog hoger niveau te brengen.

 

Woonmall Alexandrium, hartelijk dank voor het in ons gestelde vertrouwen!

 

Zie review op homepage!

NOVOTEL Hotel Amsterdam Schiphol Airport The B House

Gloednieuwe vrijstaande evenementenlocatie van 260 m2 die in de binnentuin van het hotel is gerealiseerd voor gala’s, diners, vergaderingen, trainingen, borrels en andere evenementen voorzien van een fantastische outdoor geurbeleving die het gevoel van ontspanning en rust bij de gasten extra versterkt.

 

Tevens verzorgt SEC Airdesign de geurbeleving op de 300 hotelkamers via de luchtbehandeling en voorzien wij de lobby ook van een warm welkomsgeur.

 

Zie review op homepage!

MERCURE Hotel Den Haag Central

Dit schitterende 4 sterren Mercure Hotel Den Haag Central ligt midden in het culturele hart van Den Haag.

 

Wij voorzien dit mooie hotel van een warme welkomgeur bij de entree.

 

Zie review op homepage!

GOLDEN TULIP Leiden Centre

Dit schitterende 4 sterren Golden Tulip Hotel ligt midden in het hart van Leiden.

 

Wij voorzien dit mooie hotel van een warme welkomgeur bij de entree.

Catharina, Thuis op Voorne Woon -en Zorg Prinsenkwartier

Wij mogen de komende jaren deze mooie nieuwe woon -en zorgcomplex voorzien van geurbeleving op de “zee”beleving, “bloemenwinkel”beleving en “kerst”beleving.

 

Tevens zorgen wij ervoor dat de urinegeur in de verzamelruimte van de was wordt geëlimineerd door onze speciale technologie. En dit naar grote tevredenheid van de huishouding!

 

Zie review op homepage!

Catharina, Thuis op Voorne ‘t Gasthuis

Wij mogen de komende jaren deze in 2021 geheel gerenoveerde woon -en zorgcomplex ‘t Gasthuis in Brielle de entree voorzien van geurbeleving waarin we meegaan met de jaargetijden.

 

Tevens zorgen wij ervoor dat de urinegeur in de 4 verzamelruimtes van de was wordt geëlimineerd door onze speciale technologie.

Catharina, Thuis voor Voorne urine-eliminatie

Wij elimineren succesvol de urinegeur in de verzamelplaatsen voor incontinentiematerialen.

 

Zie review op homepage!

 

Afval-, urine– , zweet- of rooklucht wordt door speciale technologie geëlimineerd en vervangen door een fijne frisse lucht zonder residu

  • Tot wel 90% stankeliminatie!
  • Ontworpen door sustainability World Finance Award winner 2019 en Nobelprijswinner Scheikunde!
  • Gepatenteerde technologie!
  • Deze geurbeleving zorgt ook voor een positieve gedragsverandering
  • Wij hebben dé definitieve oplossing vanaf EUR 1,- per dag!
  • Wij ontzorgen u hierin volledig op een simpele manier!

 

Enkele geuren uit onze collectie weten daadwerkelijk en naar grote tevredenheid van onze klanten urine -en afvalstank te elimineren en zelfs vliegen weet te weren.

 

FIRMENICH TECHNOLOGIE

De gepatenteerde baanbrekende technologie DeodEclyx®R, DeodEclyx®R PAT en DeodEclyx®R NAT van deze geuren is in staat (urine/afval) stankmoleculen te vernietigen op celniveau in de lucht en ze te vervangen door haar eigen fris-ruikende moleculen. De geuren gedragen zich als droge damp en hierdoor zal er geen residu achterblijven op de wanden of op de grond. Tevens voorkomt het ook zo de groei van bacteriën die stanklucht veroorzaken.

Firmenich is het grootste particuliere geur -en smaakbedrijf ter wereld. Met 125 jaar ervaring hebben zij 3.000 patenten, 35+ awards voor Research & Development en een Nobelprijs voor Scheikunde.

Onze verbintenis om duurzaam te ondernemen uit zich in onze producten. Onze cartridges zijn 100% recyclelbaar.

Frankeland

SEC Airdesign zorgt ervoor dat de afvalverzamelplaats vele malen aangenamer ruikt door stankeliminatie technologie.

 

Zie review op homepage!

Pro Senectute

Woon –en Zorglocatie Pro Senectute maakt gebruik van bijpassende geuren op hun thema afdelingen Bos, Heide, Bloemen  en Heuvelsrug.

Beleefpanelen met geurbeleving in verzorgingstehuizen

Met samenwerkingspartner Livin’Ontwerp creëren wij beleefpanelen die in combinatie met geurondersteuning de bewoners minder apathisch, minder depressief, minder agressief en minder opstandig maakt.

 

Door deze mooie beleefpanelen en de juiste geuren zullen bewoners op de juiste manier geprikkeld of juist gekalmeerd worden.

Snoezelruimtes met geurbeleving in verzorgingstehuizen

Met samenwerkingspartner The Sensory Shop creëren wij snoezelruimtes die in combinatie met geurondersteuning de bewoners minder apathisch, minder depressief, minder agressief en minder opstandig maakt.

 

Door deze mooie snoezelruimtes en de juiste geuren zullen bewoners op de juiste manier geprikkeld of juist gekalmeerd worden.

Project stress reductie bij zorgpersoneel

In samenwerking met Innovatiecentrum ‘s Heeren Loo zijn we gestart met een pilot stressreductie bij zorgpersoneel. Hiervoor is binnen de regio Apeldoorn van ’s Heeren Loo een ontspanningsruimte ingericht. De bouw van deze ontspanningsruimte is ontstaan naar aanleiding van de vraag van medewerkers die aangaven veel stress te ervaren in het dagelijks werk.

Binnen de ruimte kunnen de medewerkers gebruik maken van de 4 Senses akoestische stoel, een relaxfauteuil, VR films, van Vrelax, VR-experience Mindfulness van Coöperatie VGZ en schitterende canvasdoeken en sfeerplafonds van The Sensory Shop. Het 5de en meest krachtigste zintuig wordt verzorgd door geurbeleving (Destress Mind): onze reuk. De geur is speciaal ontwikkeld om onze hersenen te doen ontspannen en te kalmeren.  Op basis hiervan zal worden onderzocht welke invloed deze omgeving heeft op het stressniveau van medewerkers.

 

Na het succes van de 4-Senses Akoestische stoel is er ook een variant ontwikkeld die geschikt is voor mensen in een rolstoel. De Cap reduceert omgevingsprikkels en bevordert ontspanning bij cliënten.

 

In samenwerking met ‘s Heeren Loo innovatiecentrum, Health2work, The Sensory Shop, VGZ en VRelax.

Project stress reductie bij zorgpersoneel

In samenwerking met Health2Work en Trajectum zijn we gestart met een pilot stressreductie bij zorgpersoneel. Hiervoor is op de locatie Berkelland van Trajectum een ontspanningsruimte ingericht. De bouw van deze ontspanningsruimte is ontstaan naar aanleiding van de vraag van medewerkers die aangaven veel stress te ervaren in het dagelijks werk.

Binnen de ruimte kunnen de medewerkers gebruik maken van de 4 Senses akoestische stoel, een relaxfauteuil, VR films, van Vrelax en schitterende canvasdoeken en sfeerplafonds van The Sensory Shop. Het 5de en meest krachtigste zintuig wordt verzorgd door geurbeleving (met de geur De-stress Mind): onze reuk. De geur is speciaal ontwikkeld om onze hersenen te doen ontspannen en te kalmeren.  Op basis hiervan zal worden onderzocht welke invloed deze omgeving heeft op het stressniveau van medewerkers.

 

In samenwerking met Health2work en Trajectum.

Onspanningskamer De Parabool

In de ontspanningskamer bij De Parabool kunnen mensen met een meervoudige handicap in een waterbed de mooiste beelden op de muren zien. Rustgevende geluiden in combinatie met de juiste ontspannende geur maakt deze kamer helemaal compleet en prettig om even helemaal in tot rust te komen.

SEC Airdesign trotse leverancier van TZA

SEC Airdesign is trotse leverancier van TZA.

Sec Airdesign leverancier bij TZA

De TZA begeleidt bij bewustwording, adoptie en acceptatie van zorgtechnologie in de praktijk De Technologie & Zorg Academie (TZA) is het innovatieve leerwerk-, test- en oefencentrum op het gebied van zorgtechnologie en toepassingen.

KVIK Design Keukens

SEC Airdesign verzorgt de geurbeleving in diverse winkels van KVIK voor een warm en vriendelijk welkomgevoel.

 

KVIK levert al meer dan 30 jaar Deense designkeukens.

ROC Midden Nederland ont-focus kamer en Future Care Lab

SEC Airdesign verzorgt de geurbeleving in de ontspanningskamer van ROC Midden Nederland. Dit project is ontstaan als ont-focus moment voor onderwijspersoneel en student. Tevens verzorgt SEC Airdesign de geurbeleving in de Experience Lab onderdeel van de Future Care Lab. Deze geuren worden ook ingezet in verzorgingstehuizen. Zo kunnen we de studenten al vroeg kennis laten maken met de toegevoegde waarde en voordelen van geurbeleving in de zorg.

 

https://www.youtube.com/watch?v=pnRgQCRHG7g

 

Zie review op homepage!

ROC Twente ont-focus kamer vitaliteitsweek

SEC Airdesign verzorgt de geurbeleving in de ontspanningskamer van ROC van Twente in het kader van de vitaliteitsweek. Dit project is ontstaan als ont-focus moment voor onderwijspersoneel en student in samenwerking met Health2Work

 

https://www.linkedin.com/posts/jasper-manenschijn-b2562333_vitaliteitsweek-activity-6845704059400273920-Wg5o

Italiaanse restaurant Fratelli Den Haag Voorburg Leidschendam Pijnacker Nootdorp Delft

SEC Airdesign verzorgt de geurbeleving bij de entree van dit schitterende sfeervolle Italiaanse restaurant Fratelli met uitzicht over de Hofvijver in Den Haag centrum. Daarnaast verzorgen wij ook de geurbeleving in alle overige 5 restaurants.

Stichting Humanitas Rotterdam en Rijnmond “Akropolis”

Aan Stichting Humanitas Rotterdam en Rijnmond “Akropolis” in samenwerking met Handen van Humanitas heeft SEC Airdesign met haar samenwerkingspartner Livin’Ontwerp als kerstcadeau dit schitterende “kerstbeleefpaneel” canvasdoek aangeboden met een ware kerstgeur. De reacties waren overweldigend!

 

Als tweede cadeau hebben wij “Diergaarde Blijdorp” met een ware rustgevende en verfrissende buitenlucht geur aangeboden.

 

Uniek aan de beleefpanelen met bijpassende geurondersteuning is dat het dus niet alleen afbeeldingen zijn, maar dat je er van alles af kunt pakken, op kunt plakken en aan kunt ruiken, proeven, horen en voelen. De dieren en attributen op de panelen zijn bijvoorbeeld van zacht pluche gemaakt, heerlijk om te aaien.

 

De beleefpanelen met geurbeleving vormen aanleiding tot gesprekken en zorgen daardoor voor meer contact. Daarnaast geven ze afleiding waardoor dwangmatig gedrag vermindert en dankzij de beelden en geuren die we gebruiken komen herinneringen aan vroeger terug. Voor mensen die niet zo gemakkelijk meer naar buiten kunnen, halen we dat buitengevoel gewoon naar binnen. En doordat er binnen meer te beleven valt, vermindert ook het dwaalgedrag van bewoners.

Madurodam

Begin december 2021 hebben we een waar kerstcadeau aangeboden aan onze Neerlands trots Madurodam. Onze ware kerstgeur was een toevoeging aan de schitterende kerstdecoratie van Madurodam en maakte de kerstgedachte helemaal compleet. De reacties waren al gelijk zeer positief vanuit personeel en bezoekers. Kinderen kregen trek in oliebollen en volwassenen in glühwein. We zijn nu overgegaan op een warme welkome houtgeur.

Wittebrug Audi Flagship Den Haag

Wittebrug’s Audi imposante nieuwe flagship in Den Haag, gelijk ook de grootste van de BENELUX heeft gekozen voor een zeer exclusieve geur waardig aan dit mooie automerk. Het geeft een gevoel van ontspanning, een warm welkom en het vrije buitenleven.

Stichting Humanitas Rotterdam en Rijnmond Locatie Hannie Dekhuijzen

Wederom door middel van mooie sponsoren dit schitterende beleefpaneel van een bloemwinkel kunnen leveren inclusief bijpassende bloemengeur op locatie Hannie Dekhuijzen in Rotterdam. De reacties van bezoekers, personeel en bewoners zijn zeer positief!

Luden Restaurant Den Haag

SEC Airdesign verzorgt de geurbeleving bij de entree en de toiletten in dit schitterende restaurant café Luden gevestigd op het voor Haagse begrippen bekende “‘t Plein” in centrum Den Haag.

s Heeren Loo

SEC Airdesign verzorgt de geurbeleving bij de entree en de ontspanningskamer (zeebeleving) in één van de woongroepen van s Heeren Loo te Apeldoorn. De gekozen geuren geven de bewoners en het personeel een rustgevend gevoel.

Restaurant Miss Jones

SEC Airdesign verzorgt de geurbeleving bij dit schitterende restaurant in Voorburg.

DoubleTree by Hilton Amsterdam Central Station

SEC Airdesign verzorgt de geurbeleving bij dit prachtige luxe hotel in hartje Amsterdam. Zowel alle entree’s als de schitterende Sky Lounge met een waanzinnig uitzicht over Amsterdam.

Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam

SEC Airdesign heeft in haar netwerk van samenwerkingspartners een mooi bedrijf  gevonden om geurbeleving bij de entree voor een jaar te sponsoren. In dit fijne (tijdelijke) huis naast Erasmus Ziekenhuis kunnen ouders, broertjes en zusjes van ernstige zieke of te vroeg geboren kinderen verblijven in een informele huiselijke sfeer. Ronald McDonald leeft voor het grootste gedeelte van sponsoren om de families een ontspannen verblijf te geven in moeilijke tijden. Met geurbeleving kunnen we hopelijk samen de families een versterkt ontspannen gevoel bieden.

Een waanzinnig fijn en goed doel. Ik spreek uit ervaring. Bijgaand de link indien u deze mooie organisatie wilt sponsoren:

 

https://www.kinderfonds.nl/huis-sophia-rotterdam/ik-help-graag-mee?frequentie=eenmalig#doneer

Pavarotti Kijkduin Den Haag

SEC Airdesign verzorgt een verfrissende welkomsgeur in dit schitterende restaurant op Nieuw Kijkduin.

i-did Den Haag en Utrecht

Dit mooie duurzame en maatschappelijk zeer betrokken bedrijf i-did in Den Haag en Utrecht heeft gekozen voor een opbeurende frisse geur op de werkvloer. Niet alleen geeft de geurbeleving het personeel een aangenaam gevoel, de geur haalt ook de soms minder aangename verbrandingsgeur van het vilt weg dat door de laser op maat wordt gesneden.

 

i-did helpt mensen die nooit of lang niet hebben gewerkt, vanwege welke reden dan ook, weer aan de slag. Door middel van coaching en begeleiding zorgt i-did ervoor dat ze klaar zijn voor een volwaardige plek in de maatschappij.

 

Tegelijk ruimt i-did de textielberg op. Dat doen ze door van oud textiel – zoals bedrijfskleding of consumenten kleding – gerecycled vilt te maken. Van dit gerecycled vilt worden prachtige tassen, interieur en accessoires geproduceerd.

SEC Airdesign ziet i-did niet alleen als een gewaardeerde relatie, maar ook als een fijne samenwerkingspartner!