Projecten

Stichting Innoforte locatie Lorentzhuis

Zorgaward winner Innoforte locatie Lorentzhuis voorzien van een schitterende fotowand in de muziekkamer waar ouderen herinneringen kunnen ophalen met deze ‘Wall of Fame’.

De belevenissen “babykamer”, “keuken”, “kapel”, “hobbykamer”, “treincoupé” en activiteitenruimte voorzien van passende herkenbare en rustgevende geuren.

 

Zie review op homepage!

Hotel Haarhuis Arnhem

SEC Airdesign verzorgt in dit schitterende 5 sterren hotel een ontspannen en fijne welkomgeur bij de entree en de receptie welke goed wordt ontvangen bij de gasten. De toiletten zijn voorzien voor stank elimineerde geuren zodat deze mooie toiletgroepen helemaal tot hun recht komen.

VOCO The Hague

SEC Airdesign verzorgt de geurbeleving in het restaurant Botanica, Ultra Marin Bar en aan de Noordeinde ingang. De geur in de achteringang van het hotel die naar de parkeergarage en het hotel leidt, werd regelmatig vervuild door zwerfvuil. Sinds de geurbeleving is de entree aan de achterkant veel minder vervuild, wat resulteerde in minder schoonmaken en vooral een frisse en aangename entree.

Zie testimonial:

 

HVO Querido Judith van Swethuis

SEC Airdesign verzorgt naar grote tevredenheid de geurbeleving bij de entree van HVO. Tevens zorgen wij voor een sterke eliminatie van urinestank in de wasruimtes en toiletten.

 

Zie review op homepage!

Van der Valk Oostzaan

SEC Airdesign verzorgt de geurbeleving in de lobby, de liften, fitnessruimte en het verkeersplein bij de vergaderzalen. En de eliminatie van afvalstank in de expeditieruimte is Van der Valk Oostzaan zeer blij.

Review Hoofd TD Dave Ursem:

“Linda Keemink van SEC Airdesign verzorgt in ons hotel een ontspannen en fijne welkomgeur in de lobby. We willen onze gasten graag na een lange reis -of werkdag een verfrissend, fijn en ontspannen gevoel geven. De geur in de lobby wordt door onze gasten als zeer prettig ervaren. Wij krijgen hier geregeld zeer positieve reacties op. In onze bar verzorgt SEC Airdesign een ontspannen en passende luxe houtgeur. Voor de fitnessruimte hebben wij ook voor geurbeleving gekozen. Een frisse en energieke geur geeft onze gasten een extra verfrissende boost bij het sporten. Bij onze expeditie ruimte, waar wij ons afval opslaan, kampten wij met een ietswat onwenselijke afvallucht. Deze wordt ook geëlimineerd door de geurbeleving van SEC Airdesign. Wij zijn hier erg blij mee. Linda heeft ons een fantastische geurbeleving geadviseerd die het gevoel van ontspanning en rust bij onze gasten extra versterkt. Wij zijn zeer tevreden met het advies, de betrokkenheid en service van Linda bij het implementeren van deze geurbeleving in ons hotel.”

Leonardo Royal Amsterdam

SEC Airdesign verzorgt in het hotel een ontspannen en fijne welkomgeur in de lobby en de bar welke goed wordt ontvangen bij de gasten. De foyer bij de vergaderzalen heeft een opbeurende en verfrissende geur. In de expeditie ruimte zorgen wij ervoor dat er geen afvullucht aanwezig is.

Harborn

Dit mooie en fijne kantoor van Harborn in Rotterdam hebben wij voorzien van een warme en ontspannen welkomstgeur bij de entree en verzorgen wij de toiletten van een frisse geur. Naast een fijne klant, is Harborn ook een fijne samenwerkingspartner.

Harborn is een digitaal bureau dat strategische groei stimuleert door waardevolle data te verbinden, complexiteit te vereenvoudigen en te focussen op menselijke interactie.

Een schitterend kantoor met fijne mensen dat absoluut de moeite waard is om te bezoeken!

Harborn digital – een digital agency in Nederland

Stichting Innoforte locatie Vreedenhoff Arnhem

Zorginstelling Innoforte locatie Vreedenhoff in Arnhem heeft gekozen voor een geurbelevingtoegepast op diverse belevenissen, zoals een bloementuin, bosaanzicht en Sonsbeek Park.

Stichting Innoforte locatie Oosterwolde

In zorginstelling Innoforte locatie Oosterwolde heeft SEC Airdesign de 4 gangen van alle etages en de entree voorzien van een heerlijke frisse en kalmerende geur.

 

Zie review op homepage!

NS en Alzheimer Nederland

SEC Airdesign beschouwt het als een eer om een bijdrage te hebben geleverd aan dit mooie project van NS en Alzheimer Nederland. SEC Airdesign heeft de Hoofdreiscoupé in Goes bij Zorgroep ter Weel voorzien van een ware zeegeur, gericht op mensen met dementie. Een fijne samenwerking en een mooi project!

 

https://lnkd.in/guWmtY99

Woonmall Alexandrium

Tijdens de kerstmaanden wordt Woonmall Alexandrium voorzien van een nostalgische kerstgeur. Ook buiten de kerstmaanden wordt Woonmall Alexandrium voorzien van geurbeleving, afgestemd op de verschillende seizoenen van het jaar. Zo verzorgt SEC Airdesign een verhoogde klantenbeleving.

Zie review op homepage en Testimonial:

 

 

NOVOTEL Hotel Amsterdam Schiphol Airport The B House

Gloednieuwe vrijstaande evenementenlocatie van 260 m2 die in de binnentuin van het hotel is gerealiseerd voor gala’s, diners, vergaderingen, trainingen, borrels en andere evenementen voorzien van een fantastische outdoor geurbeleving die het gevoel van ontspanning en rust bij de gasten extra versterkt.

 

Tevens verzorgt SEC Airdesign de geurbeleving op de 300 hotelkamers via de luchtbehandeling en voorzien wij de lobby ook van een warm welkomsgeur.

 

Zie review op homepage!

MERCURE Hotel Den Haag Central

Dit schitterende 4 sterren Mercure Hotel Den Haag Central ligt midden in het culturele hart van Den Haag.

 

Wij voorzien dit mooie hotel van een warme welkomstgeur bij de entree.

 

Zie review op homepage en testimonial!

 

GOLDEN TULIP Leiden Centre

Dit schitterende 4 sterren Golden Tulip Hotel ligt midden in het hart van Leiden.

 

Wij voorzien dit mooie hotel van een warme welkomstgeur bij de entree.

Catharina, Thuis op Voorne Woon -en Zorg Prinsenkwartier

SEC Airdesign verzorgt hier de komende jaren geurbeleving voor belevingspanelen met verschillende thema’s, zoals de zee, een bloemenwinkel en Kerstmis. Tevens zorgen wij ervoor dat de urinegeur in de verzamelruimte van de was wordt geëlimineerd door onze speciale technologie. En dit naar grote tevredenheid van de huishouding!

 

Zie review op homepage!

Catharina, Thuis op Voorne ‘t Gasthuis

Wij mogen de komende jaren deze in 2021 geheel gerenoveerde woon -en zorgcomplex ‘t Gasthuis in Brielle de entree voorzien van geurbeleving waarin we meegaan met de jaargetijden.

 

Tevens zorgen wij ervoor dat de urinegeur in de 4 verzamelruimtes van de was wordt geëlimineerd door onze speciale technologie.

Urine eliminatie

Wij elimineren succesvol de urinegeur in de verzamelplaatsen voor incontinentiematerialen.

 

Zie review op homepage!

 

Afval-, urine– , zweet- of rooklucht wordt door speciale technologie geëlimineerd en vervangen door een fijne frisse lucht zonder residu

  • Tot wel 92% stankeliminatie!
  • Ontworpen door sustainability World Finance Award winner 2019 en Nobelprijswinner Scheikunde!
  • Gepatenteerde technologie!
  • Deze geurbeleving zorgt ook voor een positieve gedragsverandering
  • Wij hebben dé definitieve oplossing vanaf EUR 1,- per dag!
  • Wij ontzorgen u hierin volledig op een simpele manier!

 

Enkele geuren uit onze collectie weten daadwerkelijk en naar grote tevredenheid van onze klanten urine -en afvalstank te elimineren en zelfs vliegen weet te weren.

 

FIRMENICH TECHNOLOGIE

De gepatenteerde baanbrekende technologie DeodEclyx®R, DeodEclyx®R PAT en DeodEclyx®R NAT van deze geuren is in staat (urine/afval) stankmoleculen te vernietigen op celniveau in de lucht en ze te vervangen door haar eigen fris-ruikende moleculen. De geuren gedragen zich als droge damp en hierdoor zal er geen residu achterblijven op de wanden of op de grond. Tevens voorkomt het ook zo de groei van bacteriën die stanklucht veroorzaken.

Firmenich is het grootste particuliere geur -en smaakbedrijf ter wereld. Met 125 jaar ervaring hebben zij 3.000 patenten, 35+ awards voor Research & Development en een Nobelprijs voor Scheikunde.

Onze verbintenis om duurzaam te ondernemen uit zich in onze producten. Onze cartridges zijn 100% recyclelbaar.

Frankeland

SEC Airdesign zorgt ervoor dat de afvalverzamelplaats vele malen aangenamer ruikt door stankeliminatie technologie.

 

Zie review op homepage!

Pro Senectute

Woon –en Zorglocatie Pro Senectute maakt gebruik van bijpassende geuren op hun thema afdelingen Bos, Heide, Bloemen  en Heuvelsrug.

Beleefpanelen met geurbeleving in verzorgingstehuizen

Met onze samenwerkingspartner Livin’Ontwerp creëert SEC Airdesign schitterende beleefpanelen die in combinatie met onze geurondersteuning de bewoners zichtbaar minder apathisch, depressief, agressief, en opstandig maken.

Nostalgie
Beleefpanelen met geurbeleving vormen aanleiding tot gesprekken en zorgen daardoor voor meer contact. De beleefpanelen verminderen dwangmatig gedrag en creëren een nostalgisch gevoel. Voor mensen die niet zo gemakkelijk meer naar buiten kunnen, halen we dat buitengevoel gewoon naar binnen, door middel van onze beleefpanelen. Tenslotte zien we een vermindering in het dwaalgedrag van de bewoners, doordat er binnen meer te beleven valt.
Meerwaarde van beleefpanelen met geurbeleving
Prettigere omgeving voor patiënt/bewoner/bezoek;
– Patiënt/Bewoner minder emotioneel beladen en zo beter te verzorgen;
– Geurbeleving activeert positieve herinneringen en emoties;
– Bewoners gedragen zich rustiger, minder agressief/apathisch;
Toename levenskwaliteit, welzijn en comfort;
– Urinegeur wordt door speciale technologie geëlimineerd;
– Zorgt voor positieve gedragsverandering;
Ondersteuning van de positieve emotie – blijdschap, ontspanning, concentratie;
Verzwakking van negatieve emoties – nervositeit, angst, stress.

Snoezelruimtes met geurbeleving in verzorgingstehuizen

Met onze samenwerkingspartner The Sensory Shop creëren wij snoezelruimtes die in combinatie met geurondersteuning de bewoners minder apathisch, depressief, agressief en opstandig maken. Door deze mooie snoezelruimtes en de juiste geuren zullen bewoners op de juiste manier geprikkeld of juist gekalmeerd worden.

Project stress reductie bij zorgpersoneel

In samenwerking met Innovatiecentrum ‘s Heeren Loo zijn we gestart met een pilot stressreductie bij zorgpersoneel. Hiervoor is binnen de regio Apeldoorn van ’s Heeren Loo een ontspanningsruimte ingericht. De bouw van deze ontspanningsruimte is ontstaan naar aanleiding van de vraag van medewerkers die aangaven veel stress te ervaren tijdens het dagelijkse werk. Binnen de ruimte kunnen medewerkers gebruik maken van de 4 Senses akoestische stoel, een relaxfauteuil, VR films, van Vrelax, VR-experience Mindfulness van Coöperatie VGZ en schitterende canvasdoeken en sfeerplafonds van The Sensory Shop. Het 5de en meest krachtigste zintuig wordt
verzorgd door geurbeleving (Destress Mind). De geur is speciaal ontwikkeld om onze hersenen te ontspannen en te kalmeren.

In samenwerking met ‘s Heeren Loo innovatiecentrum, Health2work, The Sensory Shop, VGZ en VRelax.

SEC Airdesign trotse leverancier van TZA

SEC Airdesign is trotse leverancier van TZA.

Sec Airdesign leverancier bij TZA

De TZA begeleidt bij bewustwording, adoptie en acceptatie van zorgtechnologie in de praktijk. De Technologie & Zorg Academie (TZA) is het innovatieve leerwerk-, test- en oefencentrum op het gebied van zorgtechnologie en toepassingen.

KVIK Design Keukens

SEC Airdesign verzorgt de geurbeleving in alle winkels van KVIK Nederland en België voor een warm en vriendelijk welkomgevoel.

 

KVIK levert al meer dan 30 jaar Deense designkeukens.

Zie testimonial:

 

ROC Midden Nederland ont-focus kamer en Future Care Lab

SEC Airdesign verzorgt de geurbeleving in de ontspanningskamer van ROC Midden Nederland. Dit project is ontstaan als ont-focus moment voor onderwijspersoneel en student. Tevens verzorgt SEC Airdesign de geurbeleving in de Experience Lab onderdeel van de Future Care Lab. Deze geuren worden ook ingezet in verzorgingstehuizen. Zo kunnen we de studenten al vroeg kennis laten maken met de toegevoegde waarde en voordelen van geurbeleving in de zorg.

 

https://www.youtube.com/watch?v=pnRgQCRHG7g

 

Zie review op homepage!

ROC Twente ont-focus kamer vitaliteitsweek

SEC Airdesign verzorgt de geurbeleving in de ontspanningskamer van ROC van Twente in het kader van de vitaliteitsweek. Dit project is ontstaan als ont-focus moment voor onderwijspersoneel en studenten in samenwerking met Health2Work.

 

https://www.linkedin.com/posts/jasper-manenschijn-b2562333_vitaliteitsweek-activity-6845704059400273920-Wg5o

Italiaanse restaurant Fratelli Den Haag Voorburg Leidschendam Pijnacker Nootdorp Delft

SEC Airdesign verzorgt de geurbeleving bij de entree van dit schitterende sfeervolle Italiaanse restaurant Fratelli met uitzicht over de Hofvijver in Den Haag centrum. Daarnaast verzorgen wij ook de geurbeleving in de vestigingen Voorburg, Leidschendam, Pijnacker, Nootdorp en Delft.

Stichting Humanitas Rotterdam en Rijnmond “Akropolis”

Aan Stichting Humanitas Rotterdam en Rijnmond “Akropolis” in samenwerking met Handen van Humanitas heeft SEC Airdesign met haar samenwerkingspartner Livin’Ontwerp als kerstcadeau dit schitterende “kerstbeleefpaneel” canvasdoek aangeboden met een ware kerstgeur. De reacties waren overweldigend!

Als tweede cadeau hebben wij “Diergaarde Blijdorp” met een ware rustgevende en verfrissende buitenlucht geur aangeboden.

Uniek aan de beleefpanelen met bijpassende geurondersteuning is dat het niet enkel afbeeldingen zijn. Er is veel interactie mogelijk en de panelen zijn dus een ware ‘belevenis’.

 

Zie testiomial:

 

Madurodam

Begin december 2021 heeft SEC Airdesign een kerstcadeau aangeboden aan Madurodam. Onze ware kerstgeur vormde een toevoeging aan de schitterende kerstdecoratie van Madurodam en maakte de kerstgedachte helemaal compleet. De reacties waren al gelijk zeer positief vanuit personeel en bezoekers. Momenteel zijn we in Madurodam overgegaan op een warme houtgeur.

Wittebrug Audi Flagship Den Haag

Wittebrug’s Audi imposante nieuwe flagship in Den Haag, tevens de grootste van de BENELUX, heeft gekozen voor een zeer exclusieve geur waardig aan dit mooie automerk. Het geeft een gevoel van ontspanning, een warm welkom en het vrije buitenleven.

Stichting Humanitas Rotterdam en Rijnmond Locatie Hannie Dekhuijzen

Wederom met hulp van mooie sponsoren dit schitterende beleefpaneel van een bloemwinkel kunnen neerzetten, inclusief bijpassende bloemengeur op locatie Hannie Dekhuijzen in Rotterdam. De reacties van bezoekers, personeel en bewoners zijn zeer positief!

Luden Restaurant Den Haag

SEC Airdesign verzorgt de geurbeleving bij de entree en de toiletten in dit schitterende restaurant café Luden gevestigd op het voor Haagse begrippen bekende “‘t Plein” in centrum Den Haag.

s Heeren Loo

SEC Airdesign verzorgt de geurbeleving bij de entree en de ontspanningskamer (zeebeleving) in één van de woongroepen van s Heeren Loo te Apeldoorn. De gekozen geuren geven de bewoners en het personeel een rustgevend gevoel.

Van Mossel KIA Apeldoorn

SEC Airdesign verzorgt de geurbeleving bij deze schitterende showroom!

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

SEC Airdesign verzorgt de geurbeleving bij dit prachtige luxe hotel in hartje Amsterdam. Zowel alle entree’s, de toiletten als de schitterende Sky Lounge met een waanzinnig uitzicht over Amsterdam.

 

Review en testimonial General Manager Floris Licht:

“Linda helped us develop and implement a scent experience in various parts of the hotel focusing on the type of guests and our aim for that specific zone or area. In doing so she always is extremely helpful, pragmatic and professional. What I particularly appreciate is Linda’s down-to-earth and honest way of doing business, her quick response time and the pride and passion she puts into everything she does.”

 

Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam

SEC Airdesign sponseert de geurbeleving bij de entree. In dit fijne (tijdelijke) huis naast Erasmus Ziekenhuis kunnen ouders, broertjes en zusjes van ernstige zieke of te vroeg geboren kinderen verblijven in een informele huiselijke sfeer. Ronald McDonald leeft voor het grootste gedeelte van sponsoren om de families een ontspannen verblijf te geven in moeilijke tijden. Met geurbeleving kunnen we hopelijk samen de families een versterkt ontspannen gevoel bieden.

Een waanzinnig fijn en goed doel. Ik spreek uit ervaring. Bijgaand de link indien u deze mooie organisatie wilt sponsoren:

 

https://www.kinderfonds.nl/huis-sophia-rotterdam/ik-help-graag-mee?frequentie=eenmalig#doneer

 

Testimonial:

 

Pavarotti Kijkduin Den Haag

SEC Airdesign verzorgt een verfrissende welkomsgeur in dit schitterende restaurant op Nieuw Kijkduin.

i-did Den Haag en Utrecht

Dit mooie duurzame en maatschappelijk zeer betrokken bedrijf I-Did in Den Haag en Utrecht heeft gekozen voor een opbeurende frisse geur op de werkvloer. Niet alleen geeft de geurbeleving het personeel een aangenaam gevoel, de geur haalt ook de soms minder aangename verbrandingsgeur weg.

I-Did helpt mensen die nooit of lang niet hebben gewerkt, vanwege welke reden dan ook, weer aan de slag. Door middel van coaching en begeleiding zorgt I-Did ervoor dat ze klaar zijn voor een volwaardige plek in de maatschappij. Tegelijk ruimt I-Did de textielberg op. Dat doen ze door van oud textiel – zoals bedrijfskleding of consumenten kleding – gerecycled vilt te maken.

SEC Airdesign ziet i-did niet alleen als een gewaardeerde relatie, maar ook als een fijne samenwerkingspartner!