Projecten

Innoforte Lorentzhuis

Zorgaward winner Innoforte locatie Lorentzhuis voorzien van een schitterende fotowand in de muziekkamer waar ouderen herinneringen kunnen ophalen met deze ‘Wall of Fame’.

De belevenissen “babykamer”, “keuken”, “kapel”, “hobbykamer” en activiteitenruimte voorzien van passende herkenbare en rustgevende geuren.

Innoforte Oosterwolde

In zorginstelling Innoforte locatie Oosterwolde de 4 gangen van alle etages en entree voorzien van een heerlijke frisse en kalmerende geur.

Cabrioland

Mooie resultaat gerealiseerd op Cabrioland in Den Haag, al 25 jaar een begrip in cabrio’s in de regio Haaglanden op de Zonweg 30-32. Enkele jaren geleden hebben we al de eerste showroom verzorgd en nu de tweede! Deze showrooms zijn geheel gerenoveerd op de Saturnusweg 49 in Den Haag. Deze schitterende canvasdoeken in combinatie met passende en ontspannende geurbeleving maakt de ambiance in deze mooie showroom helemaal compleet. Absoluut een aanrader om eens langs te gaan!

Cabrioland, hartelijk dank voor het in ons gestelde vertrouwen!

Woonmall Alexandrium

In de maanden november en december zullen wij de ambiance van de schitterende Woonmall Alexandrium aanvullen met een heerlijke, ontspannende, nostalgische kerstgeur.

 

Vanaf januari zullen wij met de seizoenen mee deze schitterende Woonmall Alexandrium voorzien van bijpassende geuren om zo de klantbeleving naar een nog hoger niveau te brengen.

 

Woonmall Alexandrium, hartelijk dank voor het in ons gestelde vertrouwen!

NOVOTEL Hotel Amsterdam Schiphol Airport The B House

Gloednieuwe vrijstaande evenementenlocatie van 260 m2 die in de binnentuin van het hotel is gerealiseerd voor gala’s, diners, vergaderingen, trainingen, borrels en andere evenementen voorzien van een fantastische outdoor geurbeleving die het gevoel van ontspanning en rust bij de gasten extra versterkt.

MERCURE Hotel Den Haag Central

Dit schitterende 4 sterren Mercure Hotel Den Haag Central ligt midden in het culturele hart van Den Haag.

 

Wij voorzien dit mooie hotel van een warme welkomgeur bij de entree.

Catharina Stichting Woon -en Zorg Prinsenkwartier

Wij mogen de komende jaren deze mooie nieuwe woon -en zorgcomplex voorzien van geurbeleving op de “zee”beleving, “bloemenwinkel”beleving en “kerst”beleving.

 

Tevens zorgen wij ervoor dat de urinegeur in de verzamelruimte van de was wordt geëlimineerd door onze speciale technologie. En dit naar grote tevredenheid van de huishouding!

Beleefpanelen met geurbeleving in verzorgingstehuizen

Met samenwerkingspartner Livin’Ontwerp creëren wij beleefpanelen die in combinatie met geurondersteuning de bewoners minder apathisch, minder depressief, minder agressief en minder opstandig maakt.

 

Door deze mooie beleefpanelen en de juiste geuren zullen bewoners op de juiste manier geprikkeld of juist gekalmeerd worden.

Snoezelruimtes met geurbeleving in verzorgingstehuizen

Met samenwerkingspartner The Sensory Shop creëren wij snoezelruimtes die in combinatie met geurondersteuning de bewoners minder apathisch, minder depressief, minder agressief en minder opstandig maakt.

 

Door deze mooie snoezelruimtes en de juiste geuren zullen bewoners op de juiste manier geprikkeld of juist gekalmeerd worden.

Project stress reductie bij zorgpersoneel

In samenwerking met Innovatiecentrum ‘s Heeren Loo zijn we gestart met een pilot stressreductie bij zorgpersoneel. Hiervoor is binnen de regio Apeldoorn van ’s Heeren Loo een ontspanningsruimte ingericht. De bouw van deze ontspanningsruimte is ontstaan naar aanleiding van de vraag van medewerkers die aangaven veel stress te ervaren in het dagelijks werk.

Binnen de ruimte kunnen de medewerkers gebruik maken van de 4 Senses akoestische stoel, een relaxfauteuil, VR films, van Vrelax, VR-experience Mindfulness van Coöperatie VGZ en schitterende canvasdoeken en sfeerplafonds van The Sensory Shop. Het 5de en meest krachtigste zintuig wordt verzorgd door geurbeleving (Destress Mind): onze reuk. De geur is speciaal ontwikkeld om onze hersenen te doen ontspannen en te kalmeren.  Op basis hiervan zal worden onderzocht welke invloed deze omgeving heeft op het stressniveau van medewerkers.

 

Na het succes van de 4-Senses Akoestische stoel is er ook een variant ontwikkeld die geschikt is voor mensen in een rolstoel. De Cap reduceert omgevingsprikkels en bevordert ontspanning bij cliënten.

 

In samenwerking met ‘s Heeren Loo innovatiecentrum, Health2work, The Sensory Shop, VGZ en VRelax.

Project stress reductie bij zorgpersoneel

In samenwerking met Health2Work en Trajectum zijn we gestart met een pilot stressreductie bij zorgpersoneel. Hiervoor is op de locatie Berkelland van Trajectum een ontspanningsruimte ingericht. De bouw van deze ontspanningsruimte is ontstaan naar aanleiding van de vraag van medewerkers die aangaven veel stress te ervaren in het dagelijks werk.

Binnen de ruimte kunnen de medewerkers gebruik maken van de 4 Senses akoestische stoel, een relaxfauteuil, VR films, van Vrelax en schitterende canvasdoeken en sfeerplafonds van The Sensory Shop. Het 5de en meest krachtigste zintuig wordt verzorgd door geurbeleving (met de geur De-stress Mind): onze reuk. De geur is speciaal ontwikkeld om onze hersenen te doen ontspannen en te kalmeren.  Op basis hiervan zal worden onderzocht welke invloed deze omgeving heeft op het stressniveau van medewerkers.

 

In samenwerking met Health2work en Trajectum.

SEC Airdesign trotse leverancier van TZA

SEC Airdesign is trotse leverancier van TZA.

Sec Airdesign leverancier bij TZA

De TZA begeleidt bij bewustwording, adoptie en acceptatie van zorgtechnologie in de praktijk De Technologie & Zorg Academie (TZA) is het innovatieve leerwerk-, test- en oefencentrum op het gebied van zorgtechnologie en toepassingen.