Ons Bedrijf

Over SEC Airdesign

Geurbeleving wordt al heel lang toegepast, bewijzen daarvan leiden zelfs terug naar de tijd van de Romeinen en het oude Egypte. Toen had het met name de functie veraangenamen van ruimtes en dat is ook in deze tijd nog steeds de basis. Maar geur kan veel meer. Daarom is het voor veel bedrijven nu een onderdeel van de marketingstrategie. Een slimme zet want, ons sterkste zintuig is onze neus. Onze neus staat rechtstreeks in verbinding met het binnenste van onze hersenen. Dit gedeelte van onze hersenen reguleert onze emoties en bewaart onze herinneringen. Daarnaast kan geur stemmingen, het geheugen, gedrag en emoties positief beïnvloeden.

 

Geurbeleving is mij niet onbekend. Zo heb ik in een eerder arbeidsverleden de passie ontwikkeld en de ervaring opgebouwd met het toepassen van geurbeleving op locaties zoals onder andere Media Markt, Pathé, Novotel, ROC Zadkine, Hoofdkantoor UWV, Woonmall Alexandrium en award winnende zorginstelling Innoforte Lorentzhuis!

 

Met mijn bedrijf SEC Airdesign bied ik met fijne samenwerkingspartners mijn relaties (B2B en B2C) de beste oplossingen op het gebied van totale (sfeer) beleving om zo een prettige en gezondere werk, woon – of winkelomgeving te creëren in elke denkbare branche dan ook zoals automotive, overheden en semi-overheden, retail, vastgoed, winkelcentra en winkels, in de zorg, hotels, treinstations, vliegvelden, maar ook gewoon thuis. Voor alle branches zijn er grote voordelen te behalen, dit lichten we graag in een persoonlijk gesprek.

Voor de geurbeleving maakt SEC Airdesign gebruik van een gepatenteerd diffusiesystemen met een scala aan geuren ontworpen en geproduceerd door één van de oudste en grootste parfumbedrijven ter wereld.

Missie

Wij willen positieve bijdrage leveren aan de belevingswereld van onze medemens in woon, werk-of winkelomgeving en tegelijkertijd voor bedrijven de meerwaarde van kwalitatieve geurbeleving laten zien. Elke branche haalt direct op haar eigen manier voordeel uit een kwalitatieve geurmarketing. Dat bewijzen we graag.

Visie

Onze visie is dat geurbeleving een vast onderdeel moet zijn van elke bedrijfsvoering en strategische marketing. Of het nu gaat om bestaande of nieuwe bedrijven, we willen een positieve bijdrage leveren aan de resultaten op commercieel-, productiviteit- en belevingsgebied.

Werkwijze

Wij werken in een klein team en nauw samen met fijne samenwerkingspartners. Hierdoor hebben wij hele korte lijnen en heeft de klant een vaste contactpersoon. Er is veel persoonlijk contact. De betrokkenheid is daardoor heel hoog of we nu voor multinationals of kleine ondernemers werken.

Na de afspraak op de locatie maken wij enkele foto’s en zorgen voor een mooi uitgewerkte vrijblijvende offerte.

Samenwerkingspartners

Specialist op het gebied van lichtreclame, gevelbelettering, full colors prints en veel meer! Vendeloo zorgt al 70 jaar voor mooie en sprekende reclame objecten aan de buiten –en binnenkant!

http://www.vendeloolichtreclame.nl.

Nummer 1 in isolatie oplossingen!

http://www.knaufsulation.nl

Uitvoerend Consultancy bureau

http://www.selr.nl

Geurbeleving Specialist Duitsland en Oostenrijk

Expert om op het gebied van beleefpanelen en interieurontwerp in verzorgingstehuizen, scholen en kantoren

http://www.livinontwerp.nl

Technisch Buro Kaptein BV is een F-gassen gecertificeerd installatiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in airconditioning en klimaatbeheersing

http://www.kaptein.nl

Alles voor een gezonde werk-, leef- en leeromgeving!

Ten Brinke Interieurbeplanting ontwerpt, levert en verzorgt interieurbeplanting in elke soort en maat. Alles onder één dak.

NatureBliss (NatuurGeluk) gaat over het creëren van bewustzijn omtrent de positieve effecten van natuur op onze gezondheid en ons welzijn.

 

NatureBliss zorgt ervoor dat u de schoonheid en heilzame kracht van de natuur naar binnen kunt halen!

Harborn is een digitaal bureau dat strategische groei stimuleert door waardevolle data te verbinden, complexiteit te vereenvoudigen en te focussen op menselijke interactie.

 

https://www.harborn.com/nl/

Expert op het gebied van moswanden en akoestische mospanelen

http://www.moswens.nl

Specialist Strategische Bedrijfsvoering

RJDE – Strategie voor bedrijven

Mystery visits, Training, Interim voor Horeca & Retail.

www.dghospitality.nl

Specialist in actief contractmanagement en het realiseren van kostenbesparingen op basis van no cure no pay

 

Expert op het gebied van dynamische (binnen)verlichting

LichtWerktNederland.nl – Zet jouw project in de spotlights

Expert om op het gebied van snoezelen en zintuigbeleving in verzorgingstehuizen

The Sensory Shop

Dé kennispartner op het gebied van ergonomie in Nederland met als doel het adviseren over en verzorgen van gezonde en efficiënte werkomgevingen. Een oplossing voor iedereen, in elke werkomgeving en in elke levensfase.

Health2Work – wij hebben hart voor de werkomgeving – Health2Work

“Variled creëert een aangename sfeer op plekken waar het ‘t meest nodig is, zodat de eventuele angst, stress en onrust wordt weggenomen. Afleiding heeft een positief effect op de gemoedstoestand van zowel kinderen als volwassenen. De klinisch-, steriel witte omgeving waar patiënten/cliënten verblijven is verleden tijd. Het moet een plek zijn waar mensen op hun gemak gesteld worden.”

Variled – Uw partner in healing environment!

Luchtreiniging voor gezonde lucht

Gecon – Luchtreiniging voor gezonde lucht

Visual Art Branding

www.tonycortiz.store

Onze Reviews